Google Ads

Google Ads (anterior Google AdWords) este o platforma publicitara online oferita de Google, care permite afisarea anunturilor platite pe Google si pe site-uri partenere. Acest sistem publicitar functioneaza pe baza platii per click (PPC), ceea ce inseamna ca platiti doar atunci cand cineva face clic pe anuntul dvs.

Prin intermediul Google Ads, puteti crea anunturi relevante pentru afisarea in cautarile Google, pe site-uri web relevante sau in aplicatii mobile. De asemenea, puteti segmenta audientele in functie de demografie, locatie, interese si alte criterii.

Odata ce ati creat campania dvs. de publicitate, aceasta va fi afisata in rezultatele cautarii Google sau pe site-uri partenere, in functie de cuvinte cheie relevante si de criteriile de orientare specificate. Astfel, Google Ads va ofera posibilitatea de a atinge un public larg si de a genera trafic si vanzari pentru afacerea dvs. online.

Procesul serviciului

Stabilirea obiectivelor si strategiei

Trebuie sa stabilitim obiectivele campaniei dvs. de publicitate, precum cresterea traficului pe site-ul dvs., generarea de lead-uri sau cresterea vanzarilor. De asemenea, trebuie sa dezvoltam o strategie de publicitate care sa se alinieze cu obiectivele dvs.

Identificarea cuvintelor cheie

Trebuie sa identificatim cuvintele cheie relevante pentru afacerea dvs. Acestea sunt cuvintele pe care utilizatorii le introduc in cautarile lor pentru a gasi produsele sau serviciile dvs.

Crearea campaniei

Trebuie sa cream campania dvs. de publicitate si sa alegem tipul de campanie care corespunde obiectivelor dvs., cum ar fi cautari, afisare sau video. De asemenea, trebuie sa configuram setarile de orientare si sa alegem locatiile si audienta relevante pentru afacerea dvs.

Crearea anunturilor

Trebuie sa cream anunturile dvs. de publicitate, care sa fie relevante si atractive pentru publicul dvs. Anunturile trebuie sa contina cuvinte cheie relevante si sa atraga atentia utilizatorilor.

Monitorizarea si optimizarea

Trebuie sa monitorizam performanta campaniei dvs. de publicitate si sa o optimizam in functie de rezultatele obtinute. Putem ajusta setarile de orientare, cuvintele cheie, anunturile si ofertele pentru a imbunatati performanta campaniei dvs.

Raportarea si analiza

Trebuie sa raportam si sa analizam performanta campaniei dvs. de publicitate pentru a vedea ce a functionat si ce trebuie sa imbunatatim. Putem utiliza rapoartele din Google Ads sau alte instrumente de analiza pentru a obtine date relevante despre campania dvs.

De ce Google Ads?

Accesibilitatea - Google Ads este o platforma publicitara online accesibila, care va permite sa ajungeti la un public larg, indiferent de dimensiunea afacerii dvs

Targetare - Google Ads permite sa segmentati audientele in functie de demografie, locatie, interese si alte criterii, ceea ce ajuta sa ajungeti la oamenii potriviti, in momentul potrivit

Cost-eficienta - Google Ads functioneaza pe baza platii per click (PPC), ceea ce inseamna ca veti plati doar atunci cand cineva face clic pe anuntul dvs. Acest lucru face ca publicitatea sa fie mai eficienta, deoarece veti plati doar pentru interactiunile relevante

Masurarea performantei - Google Ads ofera un set de instrumente care permit sa monitorizati si sa masurati performanta campaniei dvs. de publicitate, astfel incat sa puteti optimiza si imbunatati campania in timp

Flexibilitatea - Google Ads permite sa personalizati campania dvs. de publicitate in functie de obiectivele dvs. pentru afacere si sa o ajustati in timp, pentru a se adapta la schimbari in comportamentul utilizatorilor si la nevoile dvs

Stiati ca?

Potrivit unui raport al companiei Alphabet (compania mama a Google), in anul 2020, veniturile generate din publicitatea pe Google, inclusiv din Google Ads, au fost de aproximativ 147 de miliarde de dolari. Acest lucru reprezinta o parte semnificativa din veniturile totale ale companiei si arata importanta si impactul pe care publicitatea online il are in lumea afacerilor astazi

Intra in contact cu PEAKS